KONTINUITET POSLOVANJA

Savremeno poslovno okruženje je iz godine u godinu sve zahtevnije i traži od preduzeća da obezbedi kontinuitet poslovanja. Nemogućnost kompanije da isporuči svoje usluge i proizvode može imati ozbiljne posledice, te je neophodno preduzimanje koraka u cilju obezbedjivanja poslovanja.

O rešenjima

Svetska statistika kaže da čak 60% svih kompanija, koje dožive gubitak poslovnih podataka, bankrotira u roku od 3 meseca. Nažalost, o značaju uticaja IT‑ja na ukupne poslovne rezultate ne razmišlja se mnogo, sve dok sistem ne prestane da radi. Iako se dešava da sistem može raditi godinama bez zastoja, činjenica je i da jedan ozbiljan pad sistema može biti katastrofalan. Ovo je posebno opasno u kompanijama koje su automatizovale poslovne procese – za njih bi gubitak podataka mogao doneti nepovratnu štetu. Upravo zbog toga, menadžeri firme bi trebalo da razumeju prirodu rizika i shvate ozbiljnost posledica kako bi predložili moguća rešenja u zavisnosti od vrste i potreba biznisa.

Za udaljeni Backup i oporavak u slučaju katastrofe se koristi COMING cloud. Naš sistem data centara se nalazi na teritoriji Republike Srbije.

Rešenja koja nudimo:

Konsultantske usluge

Za potrebe obezbedjenja kontinuiteta poslovanja, u saradnji sa našim korisnicima, kroz konsultantske usluge, izradjujemo plan za kontinuitet poslovanja. Mere za obezbedjenje kontinuiteta poslovanja postaju neophodnost za poslovanje bilo koje vrste jer je tolerantnost na zastoje u radu niska, posebno zato što za sobom vuče velike troškove od kojih se poslovanje teško oporavlja. Mnogi učesnici na tržištu su zakonom obavezani da poseduju plan i obezbede tehničke preduslove za njegovo sprovodjenje.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje