Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4

Strategija razvoja IT funkcije

U današnje vreme, savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez konstantnog praćenja novih tehnoloških rešenja, njihove implementacije i aktivne primene. Dobro definisana strategija razvoja IT funkcije nam omogućava ne samo da reagujemo na zahteve tržišta, već i da kreiramo tržište i potrebe kako bismo ostali konkurentni.

O usluzi

Budući da je digitalna transformacija deo naše poslovne stvarnosti jako je važno izabrati pravog partnera koji vam može pomoći u odabiru rešenja informacionih tehnologija i u definisanju jedinstvene strategije koja je ekonomski opravdana.

Kompanija COMING Computer Engineering vam može ponuditi upravo ove usluge kroz projektovanje rezultata, odredjivanje neophodnih ulaganja i determisanje sveobuhvatnog dugoročnog plana. Zajedno sa klijentom kreiramo strategiju razvoja i definišemo projektni zadatak sa dinamikom implementacije IT-ja. Ovakav vid planskog razvoja podrazumeva i formiranje tima IT stručnjaka, racionalizaciju osnovnih procesa i utvrdjivanje infrastrukturne opreme. U skladu sa definisanim projektnim zadatkom COMING može biti i vaš partner za outsourcing IT operacija i implementaciju rešenja za infrastrukturu i aplikativnu podršku.

Strategija-IT-razvoja

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost