Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4

KARIJERA

Kao jedna od vodećih tehnoloških kompanija u regionu, Coming pruža jedinstveno iskustvo zaposlenima, obezbeđujući niz benefita i mogućnosti za profesionalni rast i razvoj. Coming neguje pozitivnu korporativnu kulturu, otvorenost, timski rad, inovativnost i preduzetnički duh.
Rad u takvom okruženju pruža zaposlenima priliku da rade na naprednim tehnološkim rešenjima i steknu dragoceno iskustvo u najnovijim trendovima u industriji

Još jedan razlog zašto je Coming posao dobar izbor je mogućnost profesionalnog rasta i razvoja. Kompanija Coming pruža zaposlenima priliku da razvijaju svoje veštine i znanja kroz obuke, mentorstvo i rad na različitim projektima. Ovo omogućava zaposlenima da kontinuirano napreduju u svojoj karijeri i ostvaruju svoje profesionalne ciljeve.

posao

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost