Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4

O nama

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta. COMING danas ima 120+ zaposlenih u tri kancelarije koje se nalaze u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

COMING – Computer Engineering

COMING – Computer Engineering je vodeća ICT kompanija u Srbiji i regionu. Svoju poziciju gradimo kroz poslovne uspehe i poverenje naših korisnika, ali i kroz snagu našeg iskustva i želju da budemo lideri u tehnologijama koje pokreću svet poslovanja. Vodeća smo kompanija u oblasti sistem i Data centar integracije, virtuelizacije, poslovnih rešenja i cloud usluga za potrebe poslovanja. Naš glavni cilj je da poboljšamo IT performanse naših klijenata kroz naše usluge i rešenja.

coming-o-nama

Naša misija

Korišćenjem najsavremenijih tehnologija projektujemo ekonomski opravdane informacione sisteme koji imaju direktan pozitivan uticaj na poslovanje naših korisnika. 

Naša vizija

IT u službi boljeg obrazovanja, automatizovan i efikasan zdravstveni sistem, moderna i efikasna javna uprava u korist svih građana, IT u službi profitabilnosti i produktivnosti svih kompanija, IT u službi napretka Srbije.

o-nama

Oblast delatnosti pokriva:

Z
Izradu IT rešenja, poslovnih rešenja, kao i pružanje Cloud computing usluga
Z
Servis i kritično održavanje
Z
Obrazovanje
Z
Prodaju i nabavku
Z
Marketing i PR
Z
Logistiku

Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija na mestu i u vreme njihovog nastanka omogućili su nam da nas iza sebe imamo preko 1000 referentnih projekata u zemlji i inostranstvu.

Naše ciljno tržište su pretežno industrijski, javni, državni, finansijski sektor i svi oni koji imaju potrebu za IT projektima. Kompanija obezbedjuje vrhunska rešenja za poslovne sisteme, obuku IT osoblja za klijente, kompletnu instalaciju i sveobuhvatnu podršku.

U skladu sa definisanim projektom, kreiranim od strane klijenta ili našeg stručnog tima, COMING preuzima potpunu odgovornost za implementaciju projekta, sve dok se kompletan operativni sistem ne stavi u službu krajnjeg korisnika i izvrši neophodna obuka.

Kompletan proces implementacije projekta odvija se u sledećim koracima:

Z
Analiza strategije poslovanja
Z
Definisanje poslovnih potreba
Z
Studija izvodljivosti
Z
Projektovanje rešenja
Z
Implementacija rešenja
Z
Obuka IT osoblja
Z
Održavanje u garantnom roku
Z
Ugovor o podršci
Z
Analiza rezultata projekta
o-nama-coming

Kao sistem integrator COMING je partner: HP, VMware, Microsoft, CISCO, ORACLE, IBM, Netapp, Symantec i ostalim vodećim svetskim proizvođačima IT opreme i softvera. Naši inženjeri su visoko obrazovani, obučavani na HP, VMware, Microsoft, CISCO i drugim relevantnim IT treninzima. Naši sertifikovani predavači obezbeđuju usluge obuke u Srbiji i inostranstvu.

Lista zadovoljnih klijenata koji nam poklanjaju poverenje iz godine u godinu govori o kvalitetu i posvećenosti našeg pristupa svakom pojedinačnom projektu.

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. sertifikovana je u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO/IEC 27001 i poseduje SME sertifikat i VMware Cloud Verified priznanje,

ISO-27001-LOGO
vmw-cloud-verified-logo-CMYK-300dpi
iso-9001-sgs-142x139
SGS_ISO-20000_TCL_HR-150x150

Promotivni video kompanije:

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost