COMING – Computer Engineering pruža širok spektar usluga u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija (ICT) od izrade projekata za IT infrastrukturu preko rešenja za komunikacije i umrežavanje, poslovnih procesa, kritične podrške za implementirane sisteme kao i edukacije korisnika za iste.

Veliki broj sertifikovanih inženjera za svaku oblast koji poseduju iskustvo radeći na sofisticiranim projektima garantuje kvalitet i uspeh za preuzete obaveze.

Spektar usluga koje mi pružamo izgleda ovako:

Cloud
Computing

U toku je razvoj i testiranje usluga kod ograničenog broja korisnika. Usluge će biti dostupne preko korisničkog portala krajem godine.

Projektovanje i razvoj IS

Uključivanjem novih tehnologija, rezultati dosadašnjih projekata za data centre bili su smanjenje troškova ulaganja i do 50% .

ICT servis
i podrška

COMING-Computer Engineering pruža pouzdan ICT servis i podršku svojim klijentima u dva segmenta: Servisni centar i Kritična podrška.

Specijalističke
obuke

Znanje i praktično iskustvo na ovim obukama mogu pomoći korisnicima da upravljaju već implementiranim rešenjima kao i da se pripreme i planiraju nove projekte.

Prenosivi Data centar servisi

COMING – Computer Engineering je razvio prenosno rešenje za oporavak od katastrofe i poseduje četiri prenosiva data centar sistema različitih dimenzija.