Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4

Bezbednost korisnika i uređaja

Moderne tehnologije donose napredna rešenja za poslovanje ali i ekspanziju raznovrsnih napada. Ulaganje u bezbednost korisnika i uredjaja omogućava da se pretnje predvide i zaustave na vreme.

O rešenjima

Svaka kompanija, sa modernom politikom poslovanja, trebalo bi da ima svest o riziku koji dolazi spolja, bilo da su to virusi, fišing prevare ili zlonamerni upadi, kao i o unutrašnjim rizicima i svojim zaposlenima koji predstavljaju potencijalnu pretnju po sistem i poslovanje. Bezbednost korisnika i uredjaja moguće je postići zahvaljujući sledećim rešenjima:

Endpoint Protection – Trend Micro

Trend Micro je bezbednosno rešenje preporučljivo za mala i srednja preduzeća koje omogućava pokrivanje dve kritične tačke: email saobraćaj i korisničke uredjaje. Ovo rešenje ne zahteva instalaciju i održavanje dodatne opreme jer se realizuje kroz servise smeštene u Data centrima proizvodjača.

trend-micro-logo-300x112

Zaštita mobilnih uredjaja – Check Point

Check Point rešenje ima najviši mogući nivo detekcije zero day pretnji. Koristeći jedinstven mehanizam na nivou procesora trenutno obezbedjuje bezbedan sadržaj na taj način što pokreće dokumente u sigurnom okruženju i proverava da li sadrže aktivnu malver komponentu. Ovo rešenje u svetu je poznato kao sandboxing tehnologija.

check-point (1)

Monitoring aktivnosti korisnika – Teramind

Unutrašnji rizici predstavljaju pretnju po poslovanje kompanije , počevši od bezbednosnih rizika pa do radne efikasnosti pojednica. Rešenje Teramind se zasniva na monitoringu radnih stanica i virtuelnih mašina koje koriste zaposleni kao i preuzimanju propisanih akcija u slučaju kršenja kompanijske bezbednosne politike.

teramind-logotip

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost