Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4
Coming i robot AgAR bili su deo Sajma poljoprivrede i ruralnog turizma

Zabeležili smo fantastičan nastup na nedavnom Sajmu poljoprivrede i ruralnog turizma, gde smo predstavili najnoviju verziju našeg revolucionarnog robota AGAR – Univerzalnog poljoprivrednog autonomnog robota.

U COMING-u smo posvećeni vođenju inovacija u poljoprivredi, a AGAR predstavlja značajan korak napred u tehnologiji autonomne poljoprivrede. Dizajniran da revolucionizuje način na koji se zadaci obavljaju na polju, AgAR nudi neuporedivu efikasnost, preciznost i prilagodljivost. Izuzetno smo ponosni na težak rad i posvećenost uloženu u razvoj AGAR-a, i uzbuđeni smo zbog pozitivnog uticaja koji će imati na poljoprivrednike i poljoprivredne zajednice širom sveta.

Veliko hvala svima koji su svratili da vide AgAR u akciji na Sajmu poljoprivrede i ruralnog turizma. Ako ste propustili događaj, ne brinite – obratite se našem timu da saznate više o tome kako AgAR može revolucionizovati vaše poljoprivredne prakse.

Projekat finansira Fond za inovacionu delatnost iz pretpristupnih fondova Evropske unije i budžeta Republike Srbije sa razdela Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija i kroz program StarTech, koji finansira Philip Morris u Srbiji, a sprovodi Nacionalna alijansa za lokalni razvoj (NALED).

agar