TRENINZI

Potreba za inkorporiranjem modernih tehnologija u poslovanje, u cilju očuvanja konkurentnosti, poslednjih nekoliko godina sve više dobija na važnosti. Svako unapredjenje poslovanja danas ima osnovu u računarskoj tehnologiji.

Specijalističke obuke u COMING-u

U današnje vreme je nemoguće zamisliti poslovanje bez korišćenja modernih tehnologija i upošljavanja IT stručnjaka čija je uloga od vitalnog značaja. Kako bi kompanija zadržala i unapredila konkurentnost na tržištu potrebno je da konstantno ulaže u IT stručnjake.

COMING nudi rešenje u vidu adekvatnih obuka, za IT profesionalce, kojima možete ostvariti tržišnu prednost i postići rast poslovanja.

U pitanju su specijalističke obuke koje se održavaju u COMING trening-centru a koje omogućavaju korisnicima da se temeljno upoznaju sa funkcionalnostima odabranih rešenja i maksmalno iskoriste njihove prednosti.

Predavači na obukama su naši iskusni inženjeri koji se sa novim tehnologijama susreću na mesu njihovog nastanka i kroz partnerske programe vodećih svetskih proizvodjača hardvera i softvera.

Sve obuke za IT stručnjake prate najnovije trendove u informacionim tehnologijama.

Kontaktirajte nas.

Ukoliko Vas interesuje neki od naših redovnih treninga, popunite formu, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje