Organizujući sopstvene konferencije i prezentacije, kao i učestvujući na partnerskim konferencijama COMING investira kako u svoje klijente tako i zaposlene.

Informišući se o novostima u ICT oblasti COMING integriše svoje znanje i napredna dostignuća da bi kreirao nova rešenja za poslovne potrebe klijenata.

23.05.2023.
COMING IT susreti 2023 – Naučno-tehnološki park | Niš
coming-it-susreti-2023-web-1-thumbnail

Teme o kojima ćemo govoriti: security, cloud, kubernetes, microsoft modern workplace

Registrujte se ovde.

 

 

15.3.2023.
Modern workplace – Restoran Topčiderac – Bulevar Vojvode Mišića 81b | Beograd

 

coming-microsoft-skup-web

We support you on the way to the digital workplace with M365

Working has changed with the digitalization of our environment. Our mission is to find and implement the right solution for the modern workplace in your company. We will bring important changes from Microsoft world to you, talk about how you can evolve and automate your environment with M365 services in a modern way and migrate from existing on-premises services.

Register here.

 

16.3.2023.
ZenOps – Naučno-tehnološki park Niš – Aleksandra Medvedeva bb | Niš

 

naucno-tehnoloski-park-nis-logo-250-web

Welcome to ZenOps Niš – one-day conference about DevOps technologies.

We will talk about Kubernetes, CI/CD, Service mesh, GitOps, SSO and many other topic. We are looking forward-thinking audience, who welcomes challenges and is open to real conversation and feedback.

Register here.

 

13.04.2022.
Senćanski put 15/II | 24000 Subotica

COMING je razvio rešenje za razmenu elektronskih faktura u sastavu svoj ComDoc rešenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom. Rešenje je moguće koristiti nezavisno od ComDoc-a samo za potrebe razmene e-faktura, ali i kao sastavni deo celokupnog document management sistema. COMING može da isporuči ovo rešenje kao servis iz cloud-a ili kao instalaciju kod svojih korisnika, onpremis.

Rešenje ukratko omogućava:
• Lako slanje, prijem, čuvanje i pretraživanje e-faktura
• Potpunu usklađenost sa zakonskim propisima
• E-mail notifikacije o prispeću i statusu fakture
• Integraciju sa ERP rešenjima ili drugim sistemima

13.04.2022. u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Severobačkog upravnog upravnog okruga, COMING organizuje skup gde će predstaviti ovo svoje rešenje svim zainteresovanim preduzećima, kompanijama i organizacijama. Skup će početi u 11h i trajaće 2 sata sa zakuskom i kafom dobrodošlice. Adresa na kojoj će se skup održati je Senćanski put 15/II | 24000 Subotica.

Na skup se možete prijaviti ovde.

02.03.2022.
Online

Poštovani,

Kako se bliži primena Zakona o elektronskom fakturisanju, pozivamo Vas na webinar kako bi smo Vas upoznali sa našim tehnološkim rešenjem za upravljanje elektronskim fakturama.

Verujemo da je tema vrlo aktuelna za sve učesnike sa tržišta, te da možemo da ponudimo elegantno ekonomično rešenje. Ukratko naše rešenje omogućava:

 • Lako slanje, prijem, čuvanje i pretraživanje e-faktura
 • Potpunu usklađenost sa zakonskim propisima
 • E-mail notifikacije o prispeću i statusu fakture
 • Integraciju sa ERP rešenjima
02.03.2022.
Online

Poštovani,

Budite naš gost i posetite webinar na temu endpoint zaštite 03.03.2022. sa početkom u 10h i trajanjem od 1h. Demonstriraćemo zaštitu endpoint uređaja i udaljenih korisnika sa fokusom na sve potencijalne vektore napada u današnjim ranjivim okruženjima (kompanijska, kućna, javna mesta…).

Saznajte kako da transformišete vaš računar/telefon i najslabiju bezbedonosnu kariku zamenite najjačom.

Za sve posetioce webinara obezbeđeno TESTIRANJE REŠENJA.

30.03.2022.
Naučno-tehnološki park Niš

Poštovani,

Budite naš gost i saznajte:

 • Novosti o primeni novog zakona o elektronskom fakturisanju;
 • O ComDoc-u – tehnološkom rešenju za razmenu e-faktura;
 • O platformi za napredno poslovno izveštavanje.

Datum: 30.03.2022.
Vreme: 11h
Trajanje: 2h
Lokacija: Naučno-tehnološki park Niš

22/09/2021

Online

Pridružite se online eventu 22. septembra, od 10 časova koji organizuju kompanije Coming i RedHat gde ćemo predstaviti kako je ideja OpenBanking promenila banke i nastavila da menja finansijski sektor.

22/10/2021

Online

TPA Srbija u saradnji sa partnerom Coming doo Vas poziva na prezentaciju rešenja ComDoc (DMS) koja će se održati on-line.

ComDoc je Document Management System razvijen kao odgovor na rastuće potrebe domaćeg tržišta za jednim kompletnim, jednostavnim i funkcionalnim rešenjem za arhiviranje i manipulaciju dokumentima.

Uskoro će kao posebni modul ComDoc-a biti imodul za jednostavno slanje, primanje i čuvanje e-faktura u skladu sa budućim zakonom.

Prezentacija ComDoc rešenja će se održati 22. oktobra u 11:00h.

Novi Sad, Niš, Kragujevac, Beograd

Poštovani,

Kako se bliži primena Zakona o elektronskom fakturisanju, pozivamo Vas na prezentaciju kako bi smo Vas upoznali sa našim tehnološkim rešenjem za upravljanje elektronskim fakturama.

Verujemo da je tema vrlo aktuelna za sve učesnike sa tržišta, te da možemo da ponudimo elegantno ekonomično rešenje. Ukratko naše rešenje omogućava:

 • Lako slanje, prijem, čuvanje i pretraživanje e-faktura
 • Potpunu usklađenost sa zakonskim propisima
 • E-mail notifikacije o prispeću i statusu fakture
 • Integraciju sa ERP rešenjima
22/06/2021
Online

Poštovani, pozivamo Vas da nam se pridružite na online radionici 22.juna od 10h gde ćemo predstaviti teme ONTAP 9.9 & NetApp AFF portfolio – pregled najvažnijih funkcionalnosti na ONTAP 9.9 platformi i flagship modela iz AFF serije. Takođe ćemo govoriti i na temu ONTAP@Azure i SPOT@Azure i dinamičkim uštedama koje se ostvaruju korišćenjem ovih rešenja.

19/08/2021

Poštovani, pozivamo Vas da nam se pridružite na zajedničkoj prezentaciji kompanije COMING i Red Hat u okviru koje čete imati priliku da, iz prve ruke, saznate više o novitetima Red Ha tehnologija. Pridružite nam se u četvrtak 19.08. od 11:30.

17/08/2021
Naučno tehnološki park Niš
27/04/2021
Online
Poster za webinar FIORI u SAP ECC okruženju sa tamnom pozadinom ispisan rozikastim slovima ispod koga su logotipi cominga i sap-a

Pridružite nam se 27. aprila na webinaru “FIORI u SAP ECC okruženju”. Ukoliko želite da modernizujete vaš SAP sistem, a još uvek niste spremni za konverziju na S/4 HANA, omogućićemo vam da koristite Fiori aplikacije u postojećem SAP ECC okruženju.

13/05/2021
Restoran Topčiderac
Slika doručka na stolu ispod koga piše COMING BUSINESS BREAKFAST i save the date

Dragi saradnici, pozivamo Vas, u četvrtatk 13. maja u 09:30h, na radni doručak u organizaciji kompanije COMING u okviru kojeg ćemo, u prijatnoj atmosferi restorana Topčiderac, razgovarati o novim načinima poslovanja koje je izazvala pandemija COVID-19.

10/06/2021
Restoran Topčiderac

Pozivamo Vas, u ponedeljak 10. juna u 9:30, na radni doručak u organizaciji kompanije Coming u okviru kojeg ćemo, u prijatnoj atmosferi restorana Topčiderac, razgovarati o bezbednosti korporativnih podataka. Želimo sa Vama da podelimo najnovija iskustva o digitalnim poslovnim alatima koji obezbeđuju kontinuitet poslovanja u svim uslovima.
Verujemo da će razmena iskustava kao i upoznavanje sa novim poslovnim procesima doprineti svima da lakse planiraju svoje poslovanje i da ostvare svoje poslovne ambicije u 2021. godini.

25/06/2020
Online

Zbog ogromnog interesovanja IT zajednice, kompanija COMING je, nakon uspešnog live eventa Move to S/4HANA, ogranizovala još jedan SAP online događaj koji je održan u četvrtak, 25. juna.

26/11/2020
Online
Serveri u oblacima u tamno zelenoj boji pored kojih zelenom bojom piše "Coming obeležava 15 godina uspešnog partnerstva sa kompanijom veeam"

COMING obeležava 15 godina uspešnog partnerstva sa kompanijom VEEAM, i tom prilikom Vas poziva na sat i po druženja na temu: Najpouzdanija zaštita korporativnih podataka.

22/04/2021
Online

Pridružite se nam 22. aprila u 10 časova da čujete više o najboljim praksama za zaštitu podataka u mikroservisnom okruženju, kao i o tome kako Veeam Kasten K10 može da vam pomogne za backup, DR i migraciju Kubernetes aplikacija.

23/06/2020
Hotel Crowne Plaza, Beograd

Konferencija Rizici novog doba je održana 23. juna u hotelu Crowne Plaza. COMING je bio deo ove konferencije i agende sa prezentacijom Cloud kao rešenje za smanjenje rizika.

28/05/2020
Online
prezentacija sa predavnja

Veliki broj zainteresovanih odazvao se pozivu da od naših eminentnih SAP stručnjaka iz Alef- a/NetApp-a sazna što više o S/4HANA, najefikasnijem načinu konverzije i novinama u vezi sa ovom platformom.

29/04/2020
Online

I za online skup: Kubernetes u Enterprise i Cloud okruzenju zajednica pokazala veliko interesovanje. S obzirom na novonastalu situaciju, drugi deo skupa održali smo online u sredu 29.04.2020. od 10 do 12:35 časova.

25/03/2020
Hotel Mama Shelter, Beograd

Puna sala hotela “Mama Shelter” na prvoj sesiji radionice “Kubernetes i Cloud Native aplikacije” pokazala je da je domaća IT zajednica zainteresovana za pomenutu platformu.

02-03/03/2020
Elektroniski Fakultet, Niš

Završen je još jedan Job Fair u Nišu!

Hvala svima koji su posetili naš štand!

Vidimo se sledeće godine!

13/02/2020
Privredna komora, Niš

U organizaciji COMING-a i Regionalne privredne komore u Nišu održan je skup na kom smo pričali o rešenjima za čuvanje i bezbednost podataka, kontinuitet poslovanja i strategiji za oporavak u slučaju katastrofe.

27/11/2018
Hotel Hilton Beograd

Kompanija COMING organizuje SAP MOVE skup, na kome će biti predstavljeno šta je S/4HANA i kako izgleda priprema za prelazak na novu platformu.

04/10/2018
Hotel Crowne Plaza Belgrade

15. COMING IT konferencija održaće se 04. oktobra 2018. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
Ove godine stavljamo integraciju u centar.

17/05/2018
Hotel Crowne Plaza Belgrade

17.05.2018. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu održaće se “Plan A” – COMING Security konferencija.

19/04/2018
Univerzitet u Nišu

19.04.2018. godine na Univerzitetu u Nišu održaće se 007 IT susret – “Tajni agent za bezbedno poslovanje”.

30/11/2017
Univerzitet u Nišu

30. 11. 2017. god. u organizaciji COMING-a, biće održan 6. po redu IT susreti. Svojim prisustvom i predavanjima će nas obradovati inženjeri NetApp-a, Coming-a i CheckPoint-a

28/11/2017
COMING – Computer Engineering

28. 11. 2017. god. organizujemo skup na temu “Ekonomična digitalizacija poslovanja” na kome će biti reči o upotrebi naprednih aplikativnih servisa u cloud-u.

05/10/2017
Hotel Crowne Plaza Belgrade

Kroz 5 simultanih trekova, u 5 sala, predstavićemo Vam novosti iz sveta tehnologije za poslovanje i studije slučaja koje će obeležiti 2017. godinu.

31/05/2017
Institut za standardizaciju Srbije, Beograd

Seminar je namenjen organizacijama koje su u obavezi da implementiraju Akt o bezbednosti, Zakona o informacionoj bezbednosti, i to u organima javne vlasti.

23/05/2017
Hotel Hyatt Beograd

COMING security konferencija IT bezbednost od standarda do rešenja. Pridružite nam se i saznajte kako da zaštitite svoje poslovanje.

11/04/2017
Klubu poslanika, Tolstojeva 2, Dedinje

U organizaciji Instituta za standardizaciju Srbije i kompanije COMING održana je konferencija na temu “Odgovori na savremene bezbednosne izazove”.

2017
COMING – Computer Engineering

Mnogo zdravlja, sreće i uspeha, kao i da Vam se ostvare sve Vaše želje, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu, u ime svih zaposlenih želi Vam kompanija COMING.

25.
Coming rodjendan

U društvu korisnika, vendora, partnera, dragih prijatelja i medija, u prijatnom ambijentu uz večeru, muziku i posluženje, proslavili smo važan jubilej, 25. godina poslovanja.

5/10/2016
Hotel Crowne Plaza Belgrade

Preko 20 vrhunskih stručnjaka iz oblasti Cloud Computing-a iz Srbije i inostranstva, predstavilo je najnovija tehnološka i poslovna dostignuća.

2016
NetApp skup

Tradicionalno, i ove godine održan je COMING – NetApp skup na kojem su predstavljene novosti u kompaniji NetApp.

7-8/04/2016
Univerzitet u Nišu

Obaveštavamo Vas da je u Nišu održan treći po redu Skup Administratora. Organizaciju skupa su i ovoga puta preuzeli JUNIS Univerziteta u Nišu i naša kompanija.

30/03/2016
VMware

U sredu, 30. marta 2016. godine održan je skup pod nazivom “Novine u VMware tehnologijama”. U prilogu pogledajte prezentacije sa skupa.

2016
COMING – Computer Engineering

Mnogo zdravlja, sreće i uspeha, kao i da Vam se ostvare sve Vaše želje, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu, u ime svih zaposlenih želi Vam kompanija COMING.

14-16/10/2015
Univerzitet u Nišu

COMING u saradnji sa JUNIS – Univerzitetom u Nišu, organizuje II po redu Skup Administratora, ovog puta na temu mreža i bezbednosti.

23/09/2015
Hotel Crowne Plaza Belgrade

Preko 20 vrhunskih stručnjaka iz oblasti Cloud Computing-a iz Srbije i inostranstva, predstavilo je najnovija tehnološka i poslovna dostignuća u ovoj oblasi.

16/04/2015
Sala Gradskog veća, Čačak

Na skupu ćete imati priliku da saznate o mogućnostima koje Cloud Computing nudi kao i da li se sa razlogom zove tehnologija za bezbedno poslovanje uz uštede.

17/12/2014
Skupština AP Vojvodine

Stručni skup u organizaciji Coming-a na temu aktuelnh IT tehnologija, i zaštite podataka kako na sopstvenoj, tako i na iznajmljenoj infrastrukturi.

01/10/2014
Hotel Crowne Plaza Belgrade

Kompanija Coming, u saradnji sa partnerima, organizovala je celodnevni IT Forum na kome su vodeći stručnjaci iz oblasti IT-a govorili o tehnološki savremenim IT rešenjima.

Prijavite se na neki od aktuelnih događaja:

Naziv Firme (obavezno polje)

E-fakture Subotica 13.04.2022.