SAP S/4HANA

Powered by

sap-silver-partner-logo

COMING - SAP Integrator

Savremeni uslovi poslovanja predstavljaju izazov za svaku kompaniju. Količina podataka je sve veća, rokovi za odlučivanje su sve kraći, a konkurencija nikad jača. U takvim okolnostima, menadžeri su pred velikim pritiskom, kako analizirati terabajte podataka u najkraćem roku i doneti dobre odluke? Rešenje je poslovanje u realnom vremenu.

Takvo poslovanje je moguće zahvaljujući automatizaciji poslovnih procesa i podacima dobijenim u realnom vremenu, a to obezbeđuju rešenja kompanije SAP.

Kako je SAP HANA poboljšala poslovanje?

Sa pojavom SAP HANA rešenja, poslovanje u realnom vremenu je postalo stvarnost. HANA je relaciona baza podataka koja omogućava upravljanje transakcijama i analitičku obradu podataka.

HANA pruža više desetina ili čak više hiljada puta veću brzinu obrade podataka u odnosu na ranija rešenja. Takođe, platforma koristi moderne algoritme za kompresiju. Njihovim upotrebom podaci zauzimaju manje prostora i mogu biti smešteni u radnu memoriju sistema.

Kakve novine donosi SAP S/4HANA?

SAP S/4HANA je nova vizija poslovnog softvera.

S/4HANA omogućava dodatnu optimizaciju poslovnih procesa i smanjenje troškova.

Platforma nudi 10 puta veću kompresiju podataka i 10.000 puta bolju iskorišćenost RAM memorije u odnosu na standardni model. Nova tehnologija obezbeđuje praćenje transakcija u realnom vremenu, trenutnu obradu podataka i kvalitetnije informacije.

S/4HANA donosi i nove funkcije FIORI interfejsa koje povećavaju produktivnost zaposlenih.

SAP S/4HANA SADA I U REGIONU

Zahvaljujući kompaniji COMING, SAP S/4HANA je stigla u region.

Migracija je urađena u firmi MSK iz Kikinde, a COMING kao cloud provajder je obezbedio resurse.

Naravno u cloud-u.

Na taj način je, barem što se tiče infrastrukture, čitava faza implementacije prošla neopaženo.

Rezultati migracije su predstavljeni na SAP skupu MOVE to S/4HANA #ONE održanom 06.09.2019. u hotelu “Hilton”.

Ukoliko želite da saznate o čemu se sve govorilo na skupu, kliknite na link:
https://coming.rs/sap-skup-move-to-s-4hana-one/

Kako do SAP S/4HANA Sistema?

Ako razmišljate o prelasku na SAP S/4HANA sistem, zakažite konsultacije.

Popunite formu na dnu strane, a mi ćemo Vas kontaktirati.

Povezani tekstovi

MSK CASE STUDY

COMING je uspešno završio prvu migraciju na S/4HANA platformu u regionu, a kompanija MSK Kikinda je dobila moderan, tehnološki najnapredniji sistem. Kompanija COMING sada poseduje “know-how cookbook” pa će sledeće konverzije biti još kvalitetnije i pouzdanije.

SAP

SAP predstavlja sveobuhvatna rešenja za poslovne procese u svim industrijskim granama. Uvodjenje SAP sistema omogućava transparentno i bolje upravljanje poslovnim procesima, čime je i njihova efikasnost znatno povećana.

SAP HANA

Pored pouzdanog skladištenja podataka, sistemi sve više moraju da zadovolje potrebe korisnika u pogledu statističke/analitičke obrade. Ovo je dovelo do razvoja još jedne grane proizvoda, namenjene upravljanju tzv. skladištima podataka pogodnim za analitičku obradu.

PRVA MIGRACIJA NA SAP S/4HANA

COMING je uspešno priveo kraju prvu migraciju na platformu SAP S/4HANA u regionu, a kompanija MSK dobila je tehnološki najnapredniji sistem koji će joj značajno olakšati poslovanje.

BITI IL’ NE BITI? PITANJE JE SAP
Nezavisno od toga da li tek započinjete svoje HANA putovanje ili osvežavate postojeću SAP infrastrukturu, tržište vam nudi mnoštvo opcija…
COMING SAP  SERVISI U CLOUD-U

Uvođenje ERP sistema predstavljalo je čitav poduhvat za kompanije koje su se, među prvima u regionu, odvažile na ovaj korak. Papirnu dokumentaciju, Excel tabele, aplikacije rađene „u kući“ i glomaznu infrastrukturu trebalo je zameniti jednostavnim i brzim ERP sistemima, poput NAV‑a ili SAP‑a.

SAP SKUP MOVE TO S/4HANA #ONE

Kompanija COMING, SAP integrator, organizovala je 06.09.2019. godine u hotelu “Hilton” SAP skup MOVE to S/4HANA #ONE na kome su predstavljeni rezultati prvog projekta konverzije na S/4HANA u regionu, urađenoj u kompaniji MSK iz Kikinde.

COMING RAPID MOVE

Rapid Move rešenje kompanijama omogućava digitalnu transformaciju. Primenom savremene tehnologije test okruženje se kreira za samo jedan dan, kopije migracija se brzo obavljaju, a ceo proces protiče bez većih rizika primenom različitih alata.

Kako do rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uredjaji (bilo koji uredjaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uredjaji…) i internet konekcija.

Konsultacije su neophodne kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje