APLIKATIVNI SERVISI

Sve agresivnije tržište zahteva visok nivo automatizacije i mobilnosti poslovanja, te prihvatanje savremenih poslovnih aplikacija postaje od vitalnog značaja za opstanak kompanije. Pitanje je trenutka kada će i mala i srednja preduzeća prepoznati značaj integrisanih poslovnih aplikativnih rešenja, čija je namena upravljanje poslovanjem.

Aplikativni servisi u COMING-u

Digitalizovan biznis znači, pre svega, upotrebu naprednih poslovnih aplikacija. Za poslovanje digitalizacija predstavlja promenu veću čak i od pojavljivanja interneta.

Upotrebom poslovnih aplikacija postiže se najviši nivo automatizacije poslovnih procesa: nema ponavljanja poslova, operativni troškovi svedeni su na minimum, poslovne funkcije su logički povezane, moguć je trenutni uvid u realno stanje poslovanja, automatizovana je komunikacija sa korisnicim, dobavljačima i ostalim trećim licima.

Značaj aplikativnih rešenja ogleda se i u funkcijama koje možete obezbediti za svoje poslovanje:

  • Podrška poslovnim procesima za upravljanje resursima kompanije
  • Računovodstveni procesi i izveštavanje (kontroling)
  • Sistemi za upravljanje prodajom i brigu o kupcu
  • Poslovni tokovi i upravljanje dokumentacijom
  • Analiza podataka, trendovi i podrška odlučivanju

Poslovna rešenja koja nudimo u cloud-u ili on premise varijanti:

 

Kako do rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uredjaji (bilo koji uredjaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uredjaji…) i internet konekcija.

Konsultacije su neophodne kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

*

*

*

*