ZIMBRA

 

COMING je kao alternativno rešenje za razmenu email poruka prepoznao Zimbra Collaboration Suite. Sa browser-based korisničkim interfejsom, Zimbra omogućava najinovativniji doživljaj u poslovnoj komunikaciji i kolaboraciji dostupan na tržištu.

O rešenju

Zimbra nudi inovativna rešenja namenjena krajnjim korisnicima i administratorima, koja su kompatibilna sa postojećom infrastrukturom i aplikacijama.

Ovo rešenje preporučujemo malim, srednjim i velikim preduzećima koja žele da redukuju troškove komunikacije a pritom ne ugroze kvalitet poslovanja. Zimbra nudi servise za mailbox, upravljanje kontaktima, upravljanje kalendarima, zadacima, fajlovima i to na smartfone uredjajima, tabletima ili iPod uredjajima, na desktop ili laptop računarima tj na Linux, Windows ili OS X platformama.

Zimbra predstavlja alternativno rešenje za razmenu poruka dostupno u besplatnoj varijanti koja korisnicima nudi jednostavnu platformu i ograničene funkcionalnosti. Druga, komercijalna varijanta pruža mogućnost backup-a, restore-a, cluster-ovanja kao i bolju integraciju sa mobilnim klijentima.

Napredne funkcionalnosti su:

  • Responzivnost na svim uredjajima koji se koriste u poslovanju
  • Aktivna sinhronizacija izmedju svih uredjaja koje jedan korisnik koristi
  • Pregled dokumentacije koja je uplodovana kroz mail
  • Mogućnost personalizacije naloga
  • Offline mode

Zimbra predstavlja rešenje za razmenu podataka, koje je po obimu funkcionalnosti u komercijalnoj ediciji blisko Microsoft Exchange-u. Pored osnovnih fukcionalnosti, Zimbri je moguće pridodati i:

  • Funkcionalnost za deljenje podataka, tzv. Zimbra Briefcase
  • Platformu za kolaboraciju – Zimbra Talk
  • Napredniju anti-spam zaštitu

COMING nudi Zimbra Collaboration Suite u sledećim varijantama:

  • On premise model, koji podrazumeva instalaciju ovog servisa na korisničkoj infrastrukturi.
  • Cloud model, koji podrazumeva instalaciju ovog rešenja na COMING-ovoj cloud infrastrukturi.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.