SKYPE FOR BUSINESS

 

Konferencijska veza unela je novu dimenziju u okvire poslovne komunikacije i kolaboracije. Danas se cene velika brzina i niski troškovi komunikacije, a najznačajniji resurs za poslovanje u 21. veku jesu znanje, pravovremene i relevantne informacije.

O rešenju

Skype for Business, Microsoft‑ovo rešenje za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju, novo je ime za Lync. Medjutim, ime nije jedina stvar koja je drugačija. Skype for Business se udaljio od osnovnog izgleda i načina korišćenja Lync‑a, a približio se onome na šta smo navikli u „običnom“ Skype‑u. Ove promene uslovljene su potrebom za brzim prihvatanjem poslovne varijante kod korisnika.

Prozor za pozive i kretanje kroz druge biznis aplikacije prednosti su koje sa sobom donosi Skype, ali ni napredna i jednostavna pretraga nisu izostali. Naravno, tu je i mogućnost deljenja monitora sa većim brojem sagovornika, kao i mogućnost korišćenja materijala različitih formata, poput PowerPoint‑a, u toku konverzacije.

Kolaboracija i ušteda

Kolaboracija je vidljiva i kroz druge funkcionalnosti, a jedna od veoma važnih jeste integracija sa ostalim servisima, poput e‑mail‑a, kalendara, SharePoint‑a, CRM‑a i sl. Skype for Business je alat koji olakšava rad, uz niže troškove komunikacije i kolaboracije, posebno u kompanijama koje se nalaze na više lokacija, imaju ljude na terenu ili komuniciraju sa partnerima iz inostranstva.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.