MS EXCHANGE

U današnje vreme poslovni zahtevi su veći nego ikada a sigurnost i mobilnost predstavljaju imperativ. Da bi se odgovorilo ovim zahtevima MS Exchange je unapredio jednostavni mail kako bi povećao korisničku produktivnost, ponudio informacije na dohvat ruke i bio dovoljno fleksibilan da odgovori organizacijskom administrativnom modelu.

O rešenju

Microsoft Exchange je email rešenje kompanije Microsoft koje pruža jedinstven doživljaj poslovne komunikacije i kolaboracije. Ovo email rešenje je prilagodjeno za rad na bilo kom uredjaju (desktop ili laptop računaru, tabletu, mobinom telefonu i dr). Rešenje je najčešći izbor kompanija u svetu i kod nas jer pruža ogromnu lepezu funkcionalnosti mailbox-a koji liči na ostale Microsoft Office alate, pa je jednostavan za korišćenje, praktično bez potrebe za edukacijom.

Osnovne email funkcionalnosti rešenja su napredni mailbox servis, upravljanje kalendarima i zadacima, komforan rad sa prilozima (Word, Excel, PowerPoint, Pictures),  jednake funkcionalnosti na svim uredjajima i dr. Dodatne funkcionalnosti je moguće realizovati u zavisnosti od odabrane platforme u formi zasebnog servisa integrisanog sa email platformom ili kao dodatnu funkcionalnost u okviru odabranog email rešenja.

MS Exchange inbox omogućava bržu pretragu i doslednost. Mobilna produktivnost nudi bogat outlook doživljaj na svim uredjajima a sigurnost vaših podataka u skladu je sa zakonskim odredbama i pod konstantnim monitoringom. Rešenje je bezbedno i pouzdano, omogućava da se biznis kreće i pri tom redukuje neželjenu elektronsku poštu.

Microsoft Exchange-u je moguće pored osnovnih funkcionalnosti za razmenu email saobraćaja, pridodati i:

  • Platformu za deljenje sadržaja (Sharepoint)
  • Platformu za kolaboraciju (Skype for Business)
  • Napredniju anti-spam zašitu

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.