VIRTUELIZACIJA DESKTOPOVA I APLIKACIJA

Unapredjenje produktivnosti putem dostupnosti radnog okruženja, kada i gde je to potrebno, uz istovremeno centralizovanje resursa i podataka, u skladu je sa opštim trendom savremenog poslovanja.

O rešenju

Bezbedno isporučivanje desktopova i aplikacija kroz digitalni radni prostor, preko virtuelnih data‑centara i virtuelnih mašina poboljšava produktivnost krajnjih korisnika na radnom mestu.

VMware Horizon

Oslanjajući se na mobilnost i cloud tehnologiju, Horizon 7 nudi veću sigurnost, fleksibilnost, brzinu i obim pokretanja lokalnih virtuelnih desktopova i aplikacija, uz pojednostavljeno upravljanje. Korisnici su u mogućnosti da sa jedne lokacije, preko bilo kog uredjaja, bezbedno pristupe svim svojim desktopovima, aplikacijama i online servisima. Horizon 7 pruža IT organizacijama mogućnost da iskoriste closed‑loop upravljanje i automatizaciju, uz tesnu integraciju sa softverski definisanim data‑centrom.

Citrix XenDesktop/XenApp

Vodeće rešenje za virtuelizaciju desktopa i aplikacija uz smanjenje IT troškova.
Citrix vam nudi potpunu virtuelnu aplikaciju i desktop rešenje kako bi sve vaše poslovne potrebe bile zadovoljene. Izaberite Windows, Linux, web i SaaS aplikacije ili potpune virtualne računare u cloud-u, on-premise ili u hibridnoj varijanti.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje