MOBILNOST

Upotreba mobilnih uredjaja u poslovanju predstavlja trend u porastu. Poslednjih godina u kompanijama sve više uvidjaju prednosti ovakvog vida poslovanja i pružaju podršku svojim zaposlenima za rad na daljinu.

Mobilnost u COMING-u

Pristup korporativnim podacima na terenu, optimizacija procesa i smanjenje troškova poslovanja, samo su neke od prednosti uvodjenja mobilnih uredjaja u poslovanje. Prednost njihove svakodnevne primene jeste automatizacija okruženja i procesa, a samim tim i optimizacija resursa.

Dosadašnja praksa je pokazala da zaposleni vrlo brzo uvidjaju prednosti korišćenja mobilnih uredjaja u poslovanju, pa se skoro nikada nije desilo da se kompanija vrati na stari vid poslovanja, odnosno izbaci mobilne uredjaje iz upotrebe.

Kada govorimo o mobilnim uredjajima u poslovanju, ne smemo propustiti da pomenemo jedan trend u značajnom porastu, a to je BYOD (Bring Your Own Devices), odnosno korišćenje privatnih uredjaja u poslovne svrhe.

Uvodjenje mobilnih uredjaja u poslovanje predstavlja projekat kome treba ozbiljno pristupiti. Pre svega, trebalo bi analizirati poslovne procese koji bi primenom mobilne tehnologije bili optimizovani, nakon čega je potrebno proceniti najznačajniji ROI za organizaciju.

Rešenja koja nudimo:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje