BACKUP

Oslanjanje na tradicionalne backup metode kao što je snimanje podataka na trake, USB i diskove je nepouzdan i prevazidjen proces. Savremeni uslovi poslovanja zahtevaju prilagodjavanje digitalnom dobu, odnosno upotrebu softverskih rešenja.

O rešenju

Backup je osnovni vid zaštite od gubitka podataka i to je rešenje koje bi sve kompanije, bez obzira na veličinu, trebalo imati. Bekap služi za zaštitu od gubitka podataka uzrokovanog otkazivanjem opreme, nestankom struje, ljudskom greškom i sl. On je ključan za uspešno funkcionisanje kompanije jer predstavlja sigurnost, gradi poverenje kod klijenata i ruši barijere na raznim poslovnim poljima.

Budući da se radi o servisu za zaštitu od gubitka poslovnih podataka, potrebno je dobro razmisliti i izabirati adekvatno softversko rešenje na osnovu potreba biznisa i politike poslovanja. COMING vam može ponuditi on-premise model ili varijantu za udaljeni backup.

Veeam Backup and Replication

Veeam bekap‑rešenje nalazi se u samom vrhu softvera za čuvanje podataka, a od konkurencije ga izdvaja mogućnost jednostavne upotrebe. Rešenje je tako osmišljeno da je posebno prijemčivo za mala i srednja preduzeća. Neki od razloga za to su: udaljeni bekap, potpuna vidljivost i kontrola, kreiranje lokacije za oporavak od katastrofe i ekonomičnost.
Uvedena je mogućnost replikacije virtuelnih mašina na infrastrukture sertifikovanih Cloud Connect provajdera, čime su se stekle mogućnosti za njihov brz i jednostavan oporavak. Prednost je i opcija potpunog i delimičnog failover‑a, koji korisnici mogu manuelno da iniciraju.

Veritas NetBackup

Veritas teži tome da obezbedi najbolja rešenja u svojoj klasi, koja korisnicima omogućavaju da štite, lociraju i oporave informacije koje su im kritične za poslovanje. Veritas NetBackup predstavlja rešenje koje omogućava potpunu pokrivenost i integraciju različitih tehnologija na jednom mestu, bilo da vam treba backup cloud‑a, fizičke ili virtuelne infrastrukture. Veritas NetBackup podrazumeva jedinstvenu zaštita podataka i eliminiše potrebu za dodatnim rešenjima. Nudi rešenje za korporacije, dostupno na konvergentnoj platformi koja se može instalirati kao softver, a pri tome je visoko skalabilan. Veritas NetBackup obezbedjuju vizuelno iskustvo za korisnike kad žele da steknu uvid u svoje informaciono okruženje i da u skladu sa tim donose informisane odluke koje će unaprediti način kako se upravlja korporativnim podacima i kako im se pristupa.

Uredjaji za skladištenje backup-a

Budući da se količina informacija koje se koriste u savremenom poslovanju svakim danom uvećava, javlja se potreba za uredjajima koji će omogućiti čuvanje podataka uz bolju optimizaciju resursa i efikasnije korišćenje informacija.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.