ARHIVIRANJE

U današnje vreme kada količina digitalnih sadržaja postaje sve veća i sve zahtevnija za skladištenje, nameće se pitanje optimizacije poslovnih podataka i samim tim smanjenja troškova poslovanja.

O rešenju

Skladištenje starih podataka ne troši samo dragocene resurse datoteka servera, već košta vreme i novac utrošen na upravljanje i održavanje. Bilo da se podaci čuvaju na iznajmljenoj ili vlastitoj infrastrukturi, važno je obezbediti fleksibilni pristup sadržaju, uz mogućnost deduplikacije kako bi zauzeće prostora bilo minimalno. Druga važna mogućnost kod arhiviranja je pretraživanje, lako nalaženje i rukovanje arhiviranim podacima.

Veritas Enterprise Vault nudi rešenje koje omogućava organizaciji da skladišti, upravlja i otkrije ključne informacije putem arhiviranja. Rešenje može da indeksira, kompresuje i deduplikuje podatke kako bi se smanjila upotreba skladišnog prostora i smanjili troškovi preduzeća. Enterprise Vault sistem oslobadja kritični prostor na produkcionom serveru tako što premešta datoteke na alternativni uredjaji za skladištenje, bez uticaja na krajnjeg korisnika. Takodje, Enterprise Vault pruža mogućnost da arhivirate ili čak obrišite datoteke prema vrsti datoteke, starosti ili drugim kriterijumima.

Uredjaji za skladištenje arhive

Budući da se količina informacija koje se koriste u savremenom poslovanju svakim danom uvećava, javlja se potreba za uredjajima koji će omogućiti čuvanje podataka uz bolju optimizaciju resursa i efikasnije korišćenje informacija.

GDPR

Opšta regulativa o zaštiti podataka o ličnosti, odnosno General Data Protection Regulation je pravni okvir koji propisuje način korišćenja podataka o ličnosti. Kompanija COMING vas može upoznati sa efektima GDPR-a i merama uskladjivanja i na taj način pomoći u sprovodjenju regulative i uspostavljanju povoljnog poslovnog okruženja.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Naslov materijala
Sa linkom ka destinaciji i kratkim subtitle objašnjenjem
Naslov materijala
Sa linkom ka destinaciji i kratkim subtitle objašnjenjem
Naslov materijala
Sa linkom ka destinaciji i kratkim subtitle objašnjenjem

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.