DATA CENTAR

Investirajte u data centar sigurni u pouzdanost izabranih rešenja. Brojni uspešni projekti su nam garancija za usluge definisanja strategije za razvoj IT funkcije, business continuity i disaster recovery planiranja ili za donošenje i sprovodjenje politike bezbednosti za vaše poslovanje.

O rešenjima

Da biste opremili data centar danas potrebno vam je znanje o tehnologijama koje su već u upotrebi, o tehnologijama koje mogu da se integrišu i kod kojih sve proizvodjača možete da pronadjete odgovrajuće uredjaje, potrebno je razumevanje procesa instalacije i konfiguracije ali i znanje za potrebe administracije i daljeg održavanja vašeg sistema. Opremanje data centra nije jednostavno, a ispravna odluka može direktno da doprinese poslovanju. Zato naša ponuda nije samo specifikacija koja odgovara vašim zahtevima, već rezultat dogovora a sa ciljem isporuke optimalnog rešenja za vaše poslovanje.

Odabirom COMING rešenja za data centar možete da računate i na kritičnu podršku za infrastrukturu 24X7X365 i help desk podršku. Takodje, COMING može da bude vaš partner i za outsorcing IT operacija.

U COMING edukativnom centru možete pronaći i redovne treninge na temu optimizacije, instalacije, konfiguracije, upravljanja ili celokupne administracije rešenja za data centar.

Kao garancija kvaliteta iza nas stoje brojni uspešni projekti i partnerstva sa odabranim vendorima.

IT rešenja koja projektujemo i implementiramo su iz sledećih oblasti:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje