INFRASTRUKTURA

Naša kompanija je jedan od lidera na tržištu kada su u pitanju projektovanje, implementacija i održavanje rešenja u oblastima enterprise IT infrastrukture.

Infrastrukturna rešenja u COMING-u

Iza nas je veliki broj projekata isporuke, implementacije i održavanja za infrastrukturna rešenja. Naša rešenja su bazirana na našoj ekspertizi u domenu serverskih, storage, mrežnih i drugih relevantnih tehnologija.

Zauzimamo lidersku poziciju kao isporučilac rešenja za virtuelizaciju i konsolidaciju Data Centar infrastrukture.

Održavamo korak sa tehnologijama konstantnim ulaganjem u edukaciju našeg inženjerskog tima u zemlji i inostranstvu. Dodatna vrednost za naše korisnike je svakako veliko iskustvo koje nam omogućava da za svakog korisnika kreiramo optimalno rešenje koje je u skladu sa tehnologijama koje se već koriste.

Infrastrukturna rešenja koja nudimo su:

Infrastrukturni servisi u COMING-u

Infrastrukturni servisi u COMING-u podrazumevaju korisničku podršku, usluge konsaltinga i organizovanje treninga u skladu sa poslovanjem vaše kompanije.

Uz COMING možete računati na kritičnu podršku za infrastrukturu 24/7, 365 dana u godini i helpdesk podršku za krajnje korisnike.

Infrastrukturni servisi koje nudimo su:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje