INFRASTRUKTURA

Naša kompanija je jedan od lidera na tržištu kada su u pitanju projektovanje, implementacija i održavanje rešenja u oblastima enterprise IT infrastrukture.

Infrastrukturna rešenja u COMING-u

Iza nas je veliki broj projekata isporuke, implementacije i održavanja za infrastrukturna rešenja. Naša rešenja su bazirana na našoj ekspertizi u domenu serverskih, storage, mrežnih i drugih relevantnih tehnologija.

Zauzimamo lidersku poziciju kao isporučilac rešenja za virtuelizaciju i konsolidaciju Data Centar infrastrukture.

Održavamo korak sa tehnologijama konstantnim ulaganjem u edukaciju našeg inženjerskog tima u zemlji i inostranstvu. Dodatna vrednost za naše korisnike je svakako veliko iskustvo koje nam omogućava da za svakog korisnika kreiramo optimalno rešenje koje je u skladu sa tehnologijama koje se već koriste.

Infrastrukturna rešenja koja nudimo su:

Infrastrukturni servisi u COMING-u

Infrastrukturni servisi u COMING-u podrazumevaju korisničku podršku, usluge konsaltinga i organizovanje treninga u skladu sa poslovanjem vaše kompanije.

Uz COMING možete računati na kritičnu podršku za infrastrukturu 24/7, 365 dana u godini i helpdesk podršku za krajnje korisnike.

Infrastrukturni servisi koje nudimo su:

Redovni treninzi u 2017 god.

Takodje, sada već tradicionalno, Coming vam nudi mogućnost realizacije treninga prilagodjenih potrebama kompanije.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje