SAP

SAP predstavlja sveobuhvatna rešenja za poslovne procese u svim industrijskim granama. Uvodjenje SAP sistema omogućava transparentno i bolje upravljanje poslovnim procesima, čime je i njihova efikasnost znatno povećana.

O rešenju

SAP rešenja omogućavaju organizacijama da automatizuju i integrišu glavne poslovne procese i pruža nesmetan protok podataka u realnom vremenu. Na taj način zaposleni mogu efikasnije obavljati radne zadataka, a rukovodstvo ima dobru osnovu za strateško odlučivanje.

SAP biznis rešenja su idealna za poslovanje srednjih i velikih preduzeća u oblastima planiranja resursa (ERP), kao i u oblastima finansija, upravljanja ljudskim resursima, praćenja životnog ciklusa proizvoda i lanaca nabavke.

Pažljivim planiranjem resursa može se mnogo uštedeti, ali se njihovom preraspodelom obavlja verovatno najvažniji zadatak koji stoji pred kompanijama, a to je da postojećim korisnicima pruže najbolju moguću uslugu i, po mogućnosti, privuku nove korisnike.

Kako do rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uredjaji (bilo koji uredjaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uredjaji…) i internet konekcija.

Konsultacije su neophodne kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.