MONITORING INFRASTRUKTURE

 

Danas je održavanje infrastrukture nezamislivo bez dobro podešenog monitoring sistema. Upotrebom odgovarajućih monitoring alata možete identifikovati i otkriti potencijalne probleme pre nego što postanu kritični za poslovanje.

O rešenju

Monitoring je servis kojim se vrši nadzor svakog aspekta IT infrastrukture, omogućava rana detekcija i eliminacija eventualnog problema i obezbedjuje kontinuitet poslovanja. Podrazumeva praksu skupljanja redovnih podataka koji se odnose na vašu infrastrukturu sa ciljem obezbedjenja pravovremenih alarma u slučaju neplaniranog zastoja u radu celokupne infrastrukture ali i u slučaju neovlašćenog upada ili zasićena resursa u upotrebi. Takodje, IT monitoring ima sistemski pristup rešavanju problema, što znači da prati i identifikuje greške koje je teško primetiti.

Zahvaljujući monitoringu i kompletanom uvidu u IT infrastrukturu stičete mogućnost detaljne analize i izveštavanja o poslovanju. Redovno izveštavanje dalje omogućava pravilno postavljanje ciljeva i targetiranje, sve u cilju boljeg i efikasnijeg poslovanja.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje

 

Comments
Coming Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.