CLOUD

Digitalizacija poslovanja na najvišem nivou.

Platforma za transformaciju poslovnih modela koji tretiraju korisnika kao deo organizacije, gde se strateške odluke u poslovanju donose na osnovu napredne analitike.

Cloud u COMING-u

Želite da sačuvate vaš poslovni sadržaj ili rasteretite poslovanje? Ne želite da investirate u skupi hardver i softverske licence? Opterećuje Vas briga o tehničkoj podršci koju obezbedjujete svake godine? Želeli biste da imate mogućnost da platite uslugu i brigu prepustite nekom drugom dok vi uživate u njenom kvalitetu?

COMING Cloud razvijen je sa idejom da vam na ekonimičan i bezbedan način omogući priliku da za svoje poslovanje koristite svetska poslovna rešenja. Prednosti su sledeće:

  • kombinovanje aplikacija i plaćanje samo onoga što se koristi
  • nema investicionih troškova
  • trenutni početak rada u sistemu
  • testiranje aplikacija
  • mogućnost korišćenja i integracije Office-a 365 sa svim aplikacijama

Bezbednost vašeg poslovanja u COMING cloud-u osigurana je upotrebom savremene tehnologije, moderne infrastrukture, najsigurnijih rešenja za bazbednost, ali i praktikovanjem strogih bezbednosnih procedura, što je dokazano ISO 9001 sertifikatom za oblast cloud-a. O bezbednosti poslovanja u COMING cloud-u svedoci dugoročna saradnja i zadovoljstvo velikog broja naših korisnika.

Za pouzdan i bezbedan rad cloud rešenja i servisa u COMING cloud-u odgovoran je naš strucni inženjerski tim jer je stručnost preduslov za pravilno i ekonomski opravdano dimenzionisanje resursa, pružanje operativne podrške i garancija za kontinuitet vašeg poslovanja. Naša rešenja i servisi u cloud-u dimenzionišu se u skladu sa potrebama vašeg poslovanja. Pomoću modernih alata za pracenje rada infrastrukture, naš tim pruža vam stručne konsultacije i blagovremene intervencije na infrastrukturi kako biste u svakom trenutku koristili upravo one resurse koji su vam za rad potrebni.

Cloud rešenja u našoj ponudi:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje