CENTRALIZOVANO UPRAVLJANJE BEZBEDNOŠĆU

IT oblast beleži značajne promene u odnosu na prethodne godine: raste broj korisnika, aplikacija i količina logova koja se generiše. Iako su promene u IT sektoru prirodne i poželjne, postavlja se pitanje da li nas dosadašnje uobičajno upravljanje bezbednošću dovoljno dobro služi...

O rešenjima

U velikim sistemima je veoma teško pobrojati baš sve uredjaje i naloge koji imaju administratorska prava. Takodje, kao problem se nameće i velika količina podataka, te je potrebno pronaći način ne samo za njihovo centralizovano skladištenje i pretraživanje već i za automatizovanu analizu i izveštavanje. Uz to, potrebno je i obezbediti sistem za prikupljanje logova i dogadjaja sa raznih uredjaja, servera i aplikacija u mreži. Ovde na scenu stupaju rešenja za centralizovano upravljanje, koja za IT administratore predstavljaju neizostavan alat u procesu monitoringa i utvrdjivanja osnovnih uzroka problema u infrastrukturi. Pored toga, ništa manje važno je i da kompanija ima obučene inženjere, koji će moći da svakodnevno monitorišu i upravljaju datim rešenjima, uskladjujući njihov rad sa bezbednosnim regulativama koje kompanija želi da ispuni.

U našoj ponudi možete naći sledeća rešenja:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

*

*

*

*

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje