BEZBEDNOST KORISNIKA I UREDJAJA

Moderne tehnologije donose napredna rešenja za poslovanje ali i ekspanziju raznovrsnih napada. Ulaganje u bezbednost korisnika i uredjaja omogućava da se pretnje predvide i zaustave na vreme.

O rešenjima

Svaka kompanija, sa modernom politikom poslovanja, trebalo bi da ima svest o riziku koji dolazi spolja, bilo da su to virusi, fišing prevare ili zlonamerni upadi, kao i o unutrašnjim rizicima i svojim zaposlenima koji predstavljaju potencijalnu pretnju po sistem i poslovanje. Bezbednost korisnika i uredjaja moguće je postići zahvaljujući sledećim rešenjima:

Endpoint Protection – Trend Micro

Trend Micro je bezbednosno rešenje preporučljivo za mala i srednja preduzeća koje omogućava pokrivanje dve kritične tačke: email saobraćaj i korisničke uredjaje. Ovo rešenje ne zahteva instalaciju i održavanje dodatne opreme jer se realizuje kroz servise smeštene u Data centrima proizvodjača.

Zaštita mobilnih uredjaja – Check Point

Check Point rešenje ima najviši mogući nivo detekcije zero day pretnji. Koristeći jedinstven mehanizam na nivou procesora trenutno obezbedjuje bezbedan sadržaj na taj način što pokreće dokumente u sigurnom okruženju i proverava da li sadrže aktivnu malver komponentu. Ovo rešenje u svetu je poznato kao sandboxing tehnologija.

Monitoring aktivnosti korisnika – Teramind

Unutrašnji rizici predstavljaju pretnju po poslovanje kompanije , počevši od bezbednosnih rizika pa do radne efikasnosti pojednica. Rešenje Teramind se zasniva na monitoringu radnih stanica i virtuelnih mašina koje koriste zaposleni kao i preuzimanju propisanih akcija u slučaju kršenja kompanijske bezbednosne politike.

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje