BEZBEDNOST

Bezbednost poslovnih podataka jedan je od ključnih IT izazova. Imajući u vidu ozbiljnost posledica kompromitovanja podataka, na ulaganje u bezbednost ne treba gledati kao na trošak, već kao na investiciju koja će biti od dugoročne koristi.

Bezbednost u COMING-u

Budući da je bezbednost podataka disciplina koja je bazirana na razumevanju rizika, neophodno je podići svest menadžera kompanija o mogućim posledicama po poslovanje.

Pojava kompjuterskih virusa, upadi na mrežu ili prekidi u radu IT sistema mogu dovesti firmu do finansijskog troška i koštati je reputacije. Iako je svako preduzeće različito, na mnogim instancama pretnje su iste.

Do gubitka podataka može doći putem:

  • malicioznog internet sadržaja
  • usled napada na fizičke sisteme
  • autentifikacionim napadima
  • u slučaju prekida u radu sistema

Ukoliko se pretnje ne predvide i na njih ne odgovori na brz i kvalitetan način, konkurentnost u poslovnom svetu, pa čak i sam opstanak poslovanja, biće ugroženi.

Dugoročno posmatrano, u eri sajber-kriminala, na ulaganje u bezbednost treba gledati kao na investiciju koja obezbedjuje kontinuitet poslovanja, jača poverenje klijenata i poboljšava celokupno korisničko iskustvo.

Rešenja za bezbednost koja nudimo:

U našoj ponudi su i konsalting usluge:

Kako do rešenja

Ukoliko vas interesuje bilo koje rešenje ili servis iz naše ponude popunite formu desno, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas

Ko ste Vi i kako možemo da vam pomognemo?

Ime i prezime (obavezno polje)

Email adresa (obavezno polje)

Kompanija (obavezno polje)

Kontakt telefon

Postavite pitanje