Coming_logo-nov-2023-v4
E E
Upravljanje IT operacijama
E E
Razvoj aplikacija i DevOps
E E
Infrastruktura i workplace
E E
Managed usluge
E E
Cloud rešenja
E E
Aplikativna rešenja
E E
Rešenja za bezbednost
E E
Monitoring rešenja
E E
Mikroservisi
E E
Infrastruktura

CLOUD PO MERI

Svetska rešenja za efikasno, bezbedno i mobilno poslovanje

Coming_logo-nov-2023-v4

Arhiviranje

U današnje vreme kada količina digitalnih sadržaja postaje sve veća i sve zahtevnija za skladištenje, nameće se pitanje optimizacije poslovnih podataka i samim tim smanjenja troškova poslovanja.

O rešenju

Skladištenje starih podataka ne troši samo dragocene resurse datoteka servera, već košta vreme i novac utrošen na upravljanje i održavanje. Bilo da se podaci čuvaju na iznajmljenoj ili vlastitoj infrastrukturi, važno je obezbediti fleksibilni pristup sadržaju, uz mogućnost deduplikacije kako bi zauzeće prostora bilo minimalno. Druga važna mogućnost kod arhiviranja je pretraživanje, lako nalaženje i rukovanje arhiviranim podacima.

Veritas Enterprise Vault

Rešenje koje omogućava organizaciji da skladišti, upravlja i otkrije ključne informacije putem arhiviranja. Rešenje može da indeksira, kompresuje i deduplikuje podatke kako bi se smanjila upotreba skladišnog prostora i smanjili troškovi preduzeća. Enterprise Vault sistem oslobadja kritični prostor na produkcionom serveru tako što premešta datoteke na alternativni uredjaji za skladištenje, bez uticaja na krajnjeg korisnika. Takodje, Enterprise Vault pruža mogućnost da arhivirate ili čak obrišite datoteke prema vrsti datoteke, starosti ili drugim kriterijumima.

veritas-logotip-backup

Uredjaji za skladištenje arhive

Budući da se količina informacija koje se koriste u savremenom poslovanju svakim danom uvećava, javlja se potreba za uredjajima koji će omogućiti čuvanje podataka uz bolju optimizaciju resursa i efikasnije korišćenje informacija.

hpe-logotip
quantum-logotip

GDPR

Opšta regulativa o zaštiti podataka o ličnosti, odnosno General Data Protection Regulation je pravni okvir koji propisuje način korišćenja podataka o ličnosti. Kompanija COMING vas može upoznati sa efektima GDPR-a i merama uskladjivanja i na taj način pomoći u sprovodjenju regulative i uspostavljanju povoljnog poslovnog okruženja.

Kontaktirajte nas:

Ukoliko ste zainteresovani za neku našu uslugu/rešenje ili imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili želite da nam pošaljete neki predlog, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Popunite kontakt formu ispod ili nam se javite

Saglasnost