Obuke i radionice

COMING - Computer engineering organizuje obuke i radionice prilagođene za klijente u zavisnosti od toga čime se njihova kompanija bavi. Znanje i praktično iskustvo na ovim obukama će pomoći klijentima da upravljaju već implementiranim rešenjima, kao i da se pripreme i planiraju nove projekte.

Obuke se, uobičajeno, održavaju u našem trening centru. U skladu sa potrebama klijenta, mogu se organizovati i na lokaciji klijenta, na njihovoj ili prenosivoj COMING-ovoj infrastrukturu.

Coming trening centar postoji već 7 godina, kroz koji je prošlo i sertifikovano preko 350 inženjera naših korisnika, koji su stečenim znanjem doprineli svojim kopmanijama u implementaciji i podršci mnogih rešenja, koristeći znanje iz najsavremenijih tehnologija stečeno tokom treninga.

Kursevi koji se odžavaju su tematski usmereni na najsavremenije informacione tehnologije, do čijih znanja nije lako ni jeftino doći , naročito na samom početku njihovog razvoja. Coming edukuje svoje inženjere i predavače upravo kroz takve treninge i konferencije, na izvoru nastanka Informacionih tehnologija, a i kroz implementirane projekte u Srbiji i regionu.

Naši iskusni inženjeri su istovremeno i predavači na tim treninzima, gde prenose ne samo teoretska već i praktična znanja, stečena kroz ostvarene tehnološki napredne projekte, koji imaju značajan uticaj na dalji razvoj IT-a u svetu.
Kontaktirajte nas za detaljnije informacije o obukama, treninzima i prijavama.

 

Naziv Vrsta
Mrežna i security rešenja u virtuelizovanom okruženju Obuka

NetApp – Administracija, Konfiguracija i Troubleshooting

Obuka

Veeam Backup & Replication – konfiguracija i administracija

Radionica

VMware Site Recovery Manager (SRM)

Obuka

VMware View: instalacija, konfiguracija i upravljanje

Obuka
vSphere 5 – Optimizacija performansi virtuelne infrastrukture Obuka
vSphere – Instalacija, konfiguracija i upravljanje V5.x Obuka
“Business Intelligence & Reporting” Radionica

 

Novo - ITIL Kurs

 

 

 

 

 

Čitajte Business&IT časopis online

 Business IT1 1

 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering