IT konsalting i projektovanje

IT konsalting i projektovanje

Projektovanje rešenja za data centar

Izgradnja savremenog data centra zahteva sveobuhvatno sagledavanje poslovnih potreba i zahteva  koji se postavljaju pred IT. Da bi se na pravi način odgovorilo zahtevima neophodno je uraditi projekat celovite infrastrukture za data centar koji pored postavljenih zahteva, treba da uzme u obzir najnovije tehnologije. COMING - Computer Engineering ima bogato iskustvo na ovom polju.

projektovanje

Rezultati dosadašnjih projekata za data centre bili su smanjenje troškova ulaganja i do 50% uključivanjem novih tehnologija kao što su virtualizacija, efikasna rešenja za skladištenje podataka i veliki broj drugih naprednih tehnologija.

Konsalting i upravljanje projektima

Možete koristiti naše konsalting usluge u različitim oblicima. Bilo da se učestvuje u projektovanju ili je reč o korišćenju usluga podrške od strane krajnjeg korisnika,  konsultanti su visoko kvalifikovani i iskusni kako bi pružili očekivani i maksimalni nivo podrške.  

Projekt menadžment je važan deo procesa, od faze kreiranja preko implementiranja do faze održavanja, u smislu vođenja projekta na način kako je to isplanirano i predviđeno. Svi projekti se tretiraju na isti način nezavisno od toga da li je reč o manjim ili većim projektima, ili od toga da li podrazumevaju jednu ili više faza između kreiranja i podrške. Proces projektnog  upravljanja razvijen i usvojen od strane COMING - Computer Engineering dokazao se kao dobra investicija i garancija korisniku da će dobiti potpun i isplativ projekat.

IT projekat mora doneti korist poslovanju!

Čitajte Business&IT časopis online

 Business IT1 1

 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering