ABAK - Skup aplikativnih rešenja u COMING Cloudu

Kao kompanija koja prati trendove i koja se do sada pozicionirala kao pionir u primeni novih tehnologija na domaćem tržištu, svesni smo koliko je za poslovanje i napredak važno korišćenje aplikativnih rešenja za upravljanje poslovanjem, kupcima, poslovnim sadržajem i sl. Takođe, svesni smo da implementacija, održavanje i upravljanje tim aplikacijama nije jednostavno, a sa sobom donosi i velike investicione, ali i operativne troškove. Iz navedenih razloga, naš inženjerski tim razvio je platformu na kojoj su smeštene sve navedene aplikacije - Microsoft Dynamics NAV, BI, CRM i SharePoint. Tako je u COMING Cloudu i nastala platforma ABAK

abak

ABAK je sistem u kome je, zahvaljujući modernim aplikacijama i njihovim funkcionalnostima, omogućeno da više kompanija koristi iste resurse, server, bazu podataka module i slično, čime se ukupni troškovi dele na sve kompaniej u cloud sistemu. U ovom, sistemu je moguće otkazivanje servisa na mesečnom nivou, povećanje/smanjenje broja korisnika a time i regulacija troškova. 

Ovaj sistem omogućava korisnicima da koriste samo neophodne resurse, aplikacije i module, čime izbegavaju plaćanje resursa koji se ne koriste. Zahvaljući ABAK platformi, danas i male i kompanije srednje veličine imaju mogućnost korišćenja svetskih poslovnih rešenja a da pri tome nemaju nikakve investicione troškove u opremu i licence. 

Ključne prednosti ABAK sistema:

  • Isplativost
  • Fleksibilnost i skalabilnost
  • Dostupnost servisa do 99,99%
  • Jednostavnost
  • Širok spektar poslovnih rešenja (ERP, CRM, BI, ECM, e-mail sistemi...)

Ukoliko Vas interesuju detalji o ABAK sistemu, možete poslati e-mail na: abak@coming.rs 

 

 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering