Upravljivi Cloud Serveri i Virtuelne Mašine

COMING Cloud vam pruža mogućnost da iznajmite najsavremenije serverske resurse (memorijski, procesorske i diskovne kapacitete) visokih performansi.

Za razliku od mnogih cloud provajdera koji vam isporučuju infrastrukturu sa malo ili bez ikakve podrške ili još gore, naplaćuju neadekvatno veliki iznos za podršku koju vam pružaju, mi vam pružamo upravljive Cloud usluge.

Cloud-Server

Mi se razlikujemo. Svesni smo da je potrebna dobra ekspertiza kako biste na najbolji način iskoristili sve ono što Cloud pruža. U saradnji sa klijentom analiziramo korisničke potrebe i predlažemo efikasna i ekonomski opravdana rešenja u cloudu. Zbog toga nudimo upravljive cloud usluge  pružajući podršku vašoj infrastrukturi sa našim CLOUD ekspertskim inženjerskim timom i podrškom 24x7x365.

Mi vam možemo pomoći da projektujete cloud opterećenje i postepeno ga povećavate na osnovu potreba vašeg poslovanja. Pomažemo vam u tekućim operacijama, nadzirući i odazivajući se na alarme, nadograđujući vaše operativne sisteme i više, a sve to uz pomoć tima dodeljenog  vama. 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering