Big Data Cloud

Vaše poslovanje zahteva brzu obradu sve veće količine podataka, a potrebno je da što pre dobijete informaciju na osnovu koje ćete doneti pravovremenu poslovnu odluku. Nažalost, količina informacija koja se generiše iz vašeg biznisa bilo da ih generišu vaši zaposleni ili uređaji, raste geometričkom progresijom. Analiza ogromne količine podataka konvencionalnim metodama ne može da vam obezbedi potrebnu agilnost i vrlo često takva informacija dođe sa zakašnjenjem od nekoliko sati pa i do nekoliko dana.

Bigdata

COMING Big Data Cloud platforma omogućava Vam da, umesto zakasnelih informacija, dobijete pravovremenu brže i nekoliko hiljada puta od konvencionalnog načina, tako da umesto čekanja da se obradi ogromna količina podataka dobijete informaciju od nekoliko dana ili nekoliko sati upotrebom ove tehnologije informaciju možete dobiti i u roku od nekoliko sekundi, što se može smatrati praktično online podatkom.

COMING Cloud Big Data Platforma smešta sve podatke koje treba obraditi u bazu podataka u operativnoj memoriji, umesto, kao ranije na diskove čija je brzina do nekoliko hiljada puta manja.

U COMING Big Data Cloud infrastrukturi, koja vam trenutno pruža na raspolaganje preko 4Tb in-memory database prostora, možete iznajmiti virtuelnu Big Data Platformu ili fizički samo vama dodeljenu Big Data Platformu bez velikih investicionih troškova bilo za razvoj, testiranje ili produkciju. 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering